Playlist

Wat is een Playlist?:

Een Playlist is de lijst met nummers die door een radiostation wordt afgespeeld. Voor sommige radiostations is de afspeellijst aan de DJ. Andere radiostations hebben afspeellijsten met nummers die moeten worden afgespeeld. Vaak hebben deze radiostations gelaagde afspeellijsten, zoals een lijst, B-lijst enzovoort, die bepalen hoe vaak een dag een nummer moet worden afgespeeld.

Playlist, koptelefoon

Veel softwaretoepassingen voor het afspelen van audio en elektronische apparaten hebben een afspeellijst. Een afspeellijst is een lijst met nummers of audiobestanden die ofwel standaard zijn ingesteld, in het geval van audio-cd’s, ofwel door de gebruiker zijn ingesteld. Nummers kunnen aan een afspeellijst worden toegevoegd en vervolgens in volgorde of in willekeurige volgorde worden afgespeeld .

Playlist aanzetten voor het sporten

Wat is een YouTube playlist?

Een YouTube afspeellijst is een eenvoudig te gebruiken en nuttige functie, het is een lijst van video’s samengevoegd op basis van een specifiek onderwerp, Elke video wordt automatisch na elkaar afgespeeld zonder dat je steeds weer op de play-knop hoeft te drukken als een video eindigt. Afspeellijsten worden veel gebruikt door de makers van YouTube-content om hun pagina’s praktisch te organiseren voor fans en kijkers, net zoals door regelmatige YouTube gebruikers om altijd vlot toegang te hebben tot hun favoriete video’s die ze later willen bekijken en die ze thematisch voor henzelf besteld hebben, en nog veel meer. Creëer jouw eigen afspeellijst over elk mogelijk onderwerp, bewaar interessante afspeellijsten van anderen op de pagina.

My mix playlist

My Mix afspeellijsten maken is een slim algoritme van YouTube dat op raadt wat elke gebruiker wilt gaan bekijken, gebaseerd op video’s die ze geliked en vaker bekeken hebben. Zelfs als je er niet zo van houdt om je eigen lijsten te creëren, heeft YouTube zelf een ultieme afspeellijst van video’s gemaakt op basis van jouw specifieke persoonlijke smaak.

jouw mix vind je zich bovenaan de hoofpagina van YouTube, boven alle andere belangrijke dingen, nieuwe inhoud uit de abonnementen, opnieuw afspelen video’s en aanbevelingen om een kijkje te nemen op de kanalen, verzamelingen en filmpjes die jou misschien leuk lijken. Als je veel trailers hebt bekeken, zul je veel aan films gerelateerde kanalen zien.

Related Articles

Arpeggiator

Wat is een Arpeggiator? Synthesizers zitten vol met functies die ongelooflijk moeilijke namen hebben. Oscillators, ringmodulators, modulatie-envelopes, de lijst gaat maar door. In de meeste gevallen zijn…

DVD

DVD: zie digital versatile disc. Wat is een DVD? Staat voor “Digital Versatile Disc”. Het is een soort optische media die wordt gebruikt voor het opslaan…

Sidechain

Wat is Sidechain? Sidechain is een productietechniek die wordt gebruikt in een groot aantal muziekgenres. Het effect is hierbij geactiveerd door een andere audio kanaal.…

Responses