Vacature | HBO Stage Online Content en Communicatie

HBO Stage | Voltijd | Periode: n.o.t.k

Deel deze vacature

Wie zijn wij?

SkillsUni is een bedrijf dat opgericht is in 2016 met de missie om de sterk vergrijzende kunst en cultuur sector te moderniseren, te verbinden en geheel te ontzorgen. Het bedrijf slaat bruggen tussen de fysieke activiteiten (muziekles, dansles, theaterles etc.) en online cursussen op diezelfde gebieden. Middels een online platform dat bestaat uit online communities en hybride leeromgevingen komen we steeds dichter bij ons doel.

Wie zoeken we?

Als we onze ideale kandidaat moeten omschrijven, is dit iemand bij wie schrijven in het bloed zit, die graag nieuwe SEO mogelijkheden ontdekt en die zijn of haar weg weet te vinden op social media. En die dit alles met veel passie doet!

Wat ga je doen?

Als Online Content en Communicatie stagiair houd je je een groot deel van de dag bezig met het maken van prikkelende content. Het ene moment post je een meme op Facebook voor de muzikanten die goed gaan op de mooiste melodieƫn of de beukende beats, het volgende moment duik je helemaal in de vindbaarheid van nieuwe fotografie cursussen op Google.

Tussendoor deel je de beste deals met onze volgers op Instagram en werk je aan een contentstrategie. Ondertussen volg je de laatste trends en veranderingen op het gebied van social media op de voet. Zo weet je slim in te spelen op nieuwe algoritmes en probeer je jouw posts constant te verbeteren.

Secuur, zelfstandig, proactief en flexibel; het zijn eigenschappen die wij graag in je terugzien. Je moet er van houden om de concurrenten te verslaan. Het vertrouwen van onze klanten in ons merk hangt immers voor een groot deel van jouw content af. Je kan je goed verplaatsen in (alle type) potentiƫle klanten om de content zo goed mogelijk op hun wensen te laten aansluiten.

Wat vragen we?

  • Deelname aan een relevante hbo-opleiding op het gebied van communicatie, redactie of contentmarketing
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een grote liefde voor social media
  • Iemand die secuur, zelfstandig, proactief en flexibel is
  • (Werk)-ervaring met Photoshop, WordPress en SEO (pre)

Wat bieden we?

Het is voor ons belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom bieden we je een 1-op-1 traject aan op het gebied van SEO en Social Media. Samen kijken we welke (online) cursussen en events interessant voor je kunnen zijn. Belangrijker is dat je de tijd krijgt om je werk goed te doen en te doorgronden. Daar worden we allebei beter van. Wanneer we genoeg vertrouwen hebben in jouw kunnen geven we ook meer mogelijkheden op het gebied van thuiswerken.

Ben jij de Online Content en Communicatie stagiair die we zoeken?

Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatie en cv (+ eventueel eerder geschreven teksten of gemaakte content) in en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie of thee.

Soort dienstverband: Voltijds

Werkschema:

  • ma-vr

Sollicitatieformulier

Andere vacatures

Wil je jouw creatieve bedrijf een boost geven?

Neem dan contact op!

Vacatures SkillsUni